3

din-freelance-graiker-logo

De fleste virksomheder søger hen til trykkerier eller reklamebureauer når de skal have grafisk hjælp. Men i mange tilfælde vil en aftale med en freelance grafiker være en lige så god eller måske endda bedre løsning.

Her på hjemmesiden finder du oplysninger om, hvordan du finder den rette freelance grafiker, men først ...

Fordele ved en freelance grafiker

Ordet freelance sigter til en fri person uden chef. Det blev opfundet af Sir Walter Scott til bogen Ivanhoe. Han bruger ordet til at beskrive en lejesoldat eller ridder hvis lanse ingen herre har ... free-lance. Som du sikkert kan forestille dig, så sørger en sådan ridder for, at hans udstyr og evner er toptunet. Og hvis ikke er han ret hurtig færdig i branchen. Selv om det som regel ikke er med livet som indsats, at en grafiker melder sig som freelancer. Så ved han, at han er nødt til, at have udstyret og evnerne i orden og også stå til rådighed når der er brug for ham. Kan du se fordelen nu? Ellers lad mig lige ridse det op, en freelance grafiker ...

  • holder sit udstyr i orden
  • sørger for at følge med i de nyeste teknikker og trends
  • står til rådighed når der er brug for ham
  • har få administrationsomkostninger - du får mere design for pengne
  • har selv al kontakten til dig

Find en professionel freelance grafiker

Hvor skal du lede efter en god freelance grafiker? Og ved du om du har fundet den rette? Der findes hjemmesider, som hjælper dig med etablere kontakten til forskellige freelancere, men ofte går det hurtigere hvis du blot søger på "freelance grafiker" i søgemasinerne. Tryk her for resultatet.

De grafikere du finder i søgeresultatet er etablerede i branchen og har gjort en indsats for at blive synlige. Når du besøger deres hjemmesider, så forsøg at danne dig et indtryk af om de arbejder seriøst og professionelt. Hjemmesidens design og tekst giver dig selvfølgelig en idé om dette, men kig også på freelance grafikerenes porteføljer - deres grafiske referencer.

Besøg Tino Cordes' hjemmeside og få flere oplysninger om ...

Ønsker du flere oplysninger kan du skrive til mail@tinocordes.dk eller besøge www.tinocordes.dk

 
Tino Cordes grafik - din freelance grafiker
alle rettigheder forbeholdt, 2011